Reprezentantele sexului frumos din Buftea au avut parte vineri, 8 martie de o surpriză pe care sigur nu o vor uita prea curând: o petrecere în cinstea lor, organizată de primarul orașului Buftea, Gheorghe Pistol, în incinta Studiourilor Cinematografice de la Buftea coordonate de Mediavision, pe platoul 12.

Fiecare invitată  a fost întâmpinată de un adevărat comitet masculin de primire coordonat de Gheor­ghe Pistol și a primit o felicitare și un trandafir. Câți trandafiri au fost cumpărați? 1.800 de fire din banii primarului. ”Ce să cumpăr din fon­durile primăriei?”, întreabă retoric Gheorghe Pistol.

Platoul 12 a fost amenajat în așa fel încât să fie locuri la mese și pe bănci și în picioare, dar și loc de dans. Un catering de nota 10 a fost pus la dispoziția invitatelor care, începând cu orele 18, s-au putut răs­făța cu gustări alese și bă­uturi după pofta inimii. 

Amfitrionii serii au fost vestiții Romică Țociu și Cornel Palade care, cu stilul specific de umor hâtru, au întreținut mulțimea de femei puse, cu adevărat, pe petrecere. Ștefan Stan și trupa lui au ridicat doamnele de pe scaune, trupa de balet a lui Edy Stancu a precedat momentul lui Adrian Enache, iar baloanele care au curs ”din cer” au fost o bucurie fără limită de vârstă. Cu primarul printre invitate tot timpul, petrecerea de 8 Martie organizată de Primăria Buftea s-a terminat după miezul nopții.

Vă doresc să aveți întotdeauna un ­surâs pentru fiecare moment dificil, o mângâiere pentru cei dragi și puterea de a duce la îndeplinire misiunile pe care viața vi le-a hărăzit. O primăvară frumoasă”, le-a urat ­femeilor din Buftea primarul Gheorghe Pistol.


Foto: Ed, Cristina Bunea