Mirela Bordeianu, o tânără de 34 de ani din Cornetu, mămica unei fetițe de 7 anișori, se zbate între viață și moarte. Trupul ei este mistuit de o boală grea. Tratamentele specializate de care depinde supraviețuirea ei sunt extrem de costisitoare, iar familia nu are posibilitate să suporte cheltuielile aferente. Printr-o simplă donație, oricine o poate ajuta pe Mirela să fie, cât mai mult timp, aripa ocrotitoare a fetiței ei, Elena Antonia.

La doar 34 de ani, Mirela Bordeianu, o tânără din Cornetu, luptă pentru supraviețuire. Ea este diagnosticată cu o formă severă de cancer și are nevoie de tratamente extrem de costisitoare. La momentul actual, viața Mirelei depinde de investigații medicale și terapii specializate, ale căror costuri depășesc cu mult posibilitățile financiare ale familiei ei. Orice sumă, oricât de mică, ar putea fi suficientă pentru ca tânăra mămică să-și poată îmbrățișa, sfătui și ocroti mica minune din viața ei, pe Elena Antonia, cât mai mult timp.  

 “Cea mai mare dorință a mea este să trăiesc”

 “Anul trecut, la începutul lunii septembrie, în timp ce aranjam camera fetiței pentru școală, mi-a căzut ceva greu din mână. Am fost la Spitalul Universitar din București, medicul de acolo mi-a recomandat RMN, iar această investigație a evidențiat tumorile din umăr. De atunci, a urmat un lung șir de analize și tratament de specialitate. Am făcut radioterapie. Cea mai mare dorință a mea este să trăiesc, să-mi cresc fetița creștinește, să‑i fiu aproape, ca întotdeauna. Mul­țumesc tuturor celor ce se gândesc la mine și încearcă să mă ajute!”, spune, încrezătoare, Mirela Bordeianu.

 Cum puteți s-o ajutați pe Mirela?

Cei care-i înțelegeți su­fe­rința și doriți să fiți alături de ea, puteți să-i întindeți o mână de ajutor. Fie luați legătura direct cu Mirela, sunând la telefon 0723.36.29.31, fie faceți donații în lei, în contul RO20BTRL04601201S75540XX, deschis la Banca Transilvania, pe numele Bordeianu Mirela.