Se pare că mandatul lui Marius Șumudică la Concordia Chiajna va dura doar trei luni! Tehnicianul a anunțat că sunt „peste 80%” șanse să plece să antreneze, din nou, în țările arabe.

Marius Șumudică a revenit după experienţa petrecută în ţările arabe și a semnat cu Concordia Chiajna până în vară, cu drept de prelungire. Se pare însă că aventura la Chiajna nu va continua și din vară, indiferent de rezultatele pe care le va obţine. „Mă voi întoarce în ţările arabe, am peste 80 la sută șanse să plec. Depinde doar de mine. Ei vor sută la sută, dar eu le-am spus că sunt implicat într-un proiect în momentul de faţă. Dar există și varianta să rămân la Chiajna. Dacă aici se va dori formarea unui lot experimentat, mă voi gândi. Dar cu jucătorii actuali, care sunt foarte tineri, e greu. Ei cresc lângă jucători experimentaţi“, a explicat Șumudică pentru sptfm.ro.

“Ce se întâmplă la Chiajna nu am văzut nicăieri”

În ultima etapă de campionat, Chiajna a pierdut cu 1-3 meciul de la Brașov, cu FC, iar Șumudică a apreciat că victoria gazdelor este meritată și a criticat atitudinea jucătorilor săi. „Nu meritam nimic de la acest joc, a fost o victorie absolut meritată a Brașovului. Se pare că nu am reușit să îi aduc pe jucătorii mei cu picioarele pe pământ. Brașovul are o echipă cu multe valori, nu merită să fie pe locul pe care este acum. Se pare că jucătorii mei s-au crezut scăpaţi având 34 de puncte, dar nu e chiar așa, dacă nu vom fi atenţi putem ajunge foarte ușor în lupta pentru ultimele patru locuri. Nu îi înţeleg. Ce se întâmplă la Chiajna, eu nu am mai văzut nicăieri pe unde am mai antrenat. Să ai banii plătiţi chiar în avans, iar banii promiși să îţi vină a doua zi după meci, și totuși jucătorii să trateze cu atâta ușurinţă un joc de importanţa celui de la Brașov, e de neacceptat” , a spus Șumudică.

Tehnicianul Concordiei Chiajna a adăugat că nu a vrut să scoată echipa de pe teren, ci doar i-a chemat pe jucători ca să le dea niște indicaţii. „Nu am vrut să scot echipa de pe teren, am văzut că e roșu (n.r.-eliminarea lui Onduku, minutul 44) și am chemat jucătorii să discut cu ei la marginea terenului și apoi i-am trimis înapoi în teren“, a explicat el.

Primul gol al meciului a venit în minutul 25, cap Grigorie din 7 metri. Tot fostul rapidist a majorat la 2-0, la puține minute după fluierul de start al celei de-a doua reprize. Roșu l-a învins pe Iacob din penalty (min. 69) și, chiar dacă formația lui Șumudică a dat impresia că poate egala în zece, golul a venit tot în poarta lui Rîmniceanu, după un corner bătut bine de Buga pentru lovitura de cap a lui Bruno Madeira. Concordia a jucat cu Râmniceanu – Dima, Leca, Papasterianos (Ioniţă ’55), Bucurică – Ispir, N. Roșu – Strătilă (Coșereanu ’46), Onduku, Serediuc (Neagu ’70) – Zaharia. 

Roșu de la Concordia, dorit de CFR Cluj

CFR Cluj l-ar dori din vară pe Roșu, 20 de ani, tânăra vedetă a celor din Chiajna. Cum, însă, se pare că clujenii nu vor să ofere mai mult de 200.000 de euro, transferul are șanse minime să se realizeze.