Tenis. Echipa României a învins Serbia cu scorul de 4-1, după ce jucătoarele Jovana Jaksici și Nina Stojanovici au abandonat în întâlnirea cu perechea Irina-Camelia Begu/Monica Niculescu, în play-off-ul celei de-a doua Grupe Mondiale a Fed Cup.

România își asigurase accederea în a doua Grupă Mondială a Fed Cup înaintea acestui meci de dublu, în urma victoriei obţinută de Sorana Cîrstea, scor 6-3, 6-7 (7), 6-3, în faţa Bojanei Jovanovski. 

În primul meci al zilei, 

Simona Halep (locul 5 WTA) a trecut de  Jovanovski, scor 6-2, 6-4, iar apoi a fost învinsă de Ana Ivanovici (12 WTA), scor 6-3, 7-6 (7/2). La rândul ei, Sorana Cîrstea a învins-o pe Ana Ivanovici, scor 3-6, 6-1, 6-2.


Handbal. HCM Constanţa a învins, pe teren propriu, cu scorul de 31-21, formaţia suedeză Lugi HF, într-un meci din prima manșă a sferturilor de finală ale Cupei EHF. Pentru echipa constănţeană au marcat Șimicu – 10, Sadoveac – 6, Toma – 5, Cutura – 5, Csepreghi – 3, Novanc – 1, Buricea – 1. Zvonko Sundovski, antrenorul constănțenilor, a afirmat că a fost ofertat pentru a prelua naționala României, dar că a transmis conducerii Federației că momentan vrea să se concentreze doar asupra jocului echipei HCM Constanţa: „Am avut o discuţie preliminară cu președintele federaţiei, i-am transmis că momentan vreau să mă concentrez doar asupra jocului HCM-ului și după încheierea Final 4-ului vom discuta”.


Gimnastică. Echipele feminine de gimnastică artistică ale României au câștigat concursul în trei de la Beaumont-en-Veron (Franța), atât, la senioare, cât și la junioare. 

La senioare, echipa formată din Larisa Iordache, Diana Bulimar, Andreea Munteanu, Silvia Zarzu, Ștefania Stănilă și Diana Teodoru, s-a impus cu un total de 172,600 puncte, fiind urmată de Franța – 163,800 p, și Belgia – 162,950 p. 

La junioare, Laura Jurcă, Andra Stoica, Asiana Peng, Andreea Iridon, Daniela Ciurusniuc și Andra Butuc au ocupat primul loc, cu 164,050 p, devansând Belgia – 161,950 p și Franța – 159,450 p.