Box. Bogdan Dinu l-a învins pe sportivul francez Mickael Vieira prin KO tehnic în prima repriză, într-un meci disputat la categoria grea, în cadrul unei gale profesioniste de box la Montreal, informează presa canadiană. Potrivit sursei citate, Vieira s-a accidentat la umărul stâng în primele secunde ale meciului. Bogdan Dinu, care a semnat în mai un contract cu Interbox, a înregistrat astfel a 12-a victorie la profesioniști. Tot la gala de la Montreal a avut loc și meciul dintre Jean Pascal (Canada) și Roberto Bolonti (Argentina), care s-a încheiat fără decizie, după ce sportivul argentinian a acuzat o lovitură la gât, fiind transportat la spital.  


Baschet. Echipa masculină de baschet CSU Asesoft Ploiești a învins în deplasare formația israeliană Hapoel Ierusalim, cu scorul de 112-110, după două reprize de prelungiri, și s-a calificat în premieră în Top 32 Euro Cup. Campioana României, care trebuia să nu piardă la mai mult de nouă puncte pentru a obține calificarea în faza următoare a competiției, înainte de ultimul său meci din grupă, a reușit în cele din urmă succesul, după un meci dramatic. CSU Asesoft Ploiești va juca ultimul meci, pe teren propriu, cu Partizan NIS Belgrad, în data de 17 decembrie. 


Handbal. Ovidiu Vasu, directorul CS Universitatea Cluj, a prezentat staff-ul tehnic al echipei de handbal feminin, care o va avea drept antrenor principal pe Carmen Amariei. Noua antrenoare, Carmen Amariei, a spus că pentru ea este un pas important faptul că i se oferă credit pentru un proiect de lungă durată. Noua antrenoare a vorbit și despre situația echipei, despre transferuri: „După cum ați aflat, Mihaela Senocico și-a găsit un alt club unde să evolueze alături de soțul ei, iar restul fetelor vor rămâne în continuare la echipă. În momentul de față, obiectivul nostru este evitarea retrogradării. Noi vom face tot ceea ce ne stă în putință, iar fetele, sunt ferm convinsă, vor avea determinarea necesară ca să putem să ne îndeplinim acest obiectiv, după care vom vedea ce avem de făcut pentru sezonul următor”.