Box. Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan (34 de victorii, 2 înfrângerii), va boxa, la 28 martie, la Motorpoint Arena, din Sheffield, cu Kell Brook (33-0), într-o partidă în care boxerul britanic își va pune în joc centura IBF la categoria semimijlocie. Originar din Sheffield, Brook, 28 de ani, a câștigat titlul IBF în luna august 2014, după ce l-a învins la puncte pe americanul Shawn Porter. Jo Jo Dan l-a învins, la 20 decembrie 2014, la puncte pe canadianul Kevin Bizier, într-un meci disputat pe parcursul a 12 runde, la Quebec. Cu această victorie, Jo Jo Dan a devenit primul challenger la categoria semimijlocie IBF.

 

Baschet. Campioana României la masculin, CSU Asesoft Ploiești, a reușit prima sa victorie în faza Last 32 a competiției Eurocup, 92-87 cu formația spaniolă Valencia Basket, în deplasare, într-un meci din Grupa N. Meciul a fost echilibrat de la început până în ultimele momente, dar ploieștenii au fost mai inspirați pe final, obținând prima lor victorie în această fază, în care joacă în premieră, după eșecuri în cele două meciuri de până acum. În clasament, pe primul loc este Lokomotiv Kuban Krasnodar, cu 6 puncte, urmată de Valencia Basket, 4 p (+14), SLUC Nancy, 4 p (-23), Asesoft, 4 p (-38). Formația prahoveană va juca următorul meci tot cu Valencia, în Sala Olimpia, pe 28 ianuarie.

 

Volei. Băieții de la Tomis Constanţa (foto) au învins, în deplasare, formaţia elveţiană Dragons Lugano, cu scorul de 3-1, în penultimul meci din grupa A a Ligii Campionilor și s-a calificat în faza Play-off 12 a competiţiei. După cinci etape, Tomis este liderul grupei A, cu 13 puncte, urmată de Piacenza, cu 10, Knack Roeselare, cu 6, și Dragons Lugano, cu 1 punct. Astfel, Tomis Constanţa obţine calificarea în Play-off 12 al Ligii Campionilor de pe primul loc al grupei A, indiferent de rezultatul din ultimul meci, pe teren propriu, cu Piacenza (27 ianuarie), având deja cinci victorii faţă de cele trei ale formaţiei italiene.