Handbal. CSM București, vicecampioana României la handbal masculin, a învins sâmbătă, pe teren propriu, echipa croată HC Zamet cu scorul de 29-23. Meciul a contat pentru prima manșă din turul 2 preliminar al Cupei EHF. Returul se va disputa în Croația pe 15 octombrie. Cu toate că echipa lui Zvonko Sundovski a dominat meciul, acesta a declarat că diferența de șase goluri nu este una suficientă, iar returul va fi dificil. „Nu cred că e o diferență liniștitoare, sunt două meciuri, iar partidele din cupele europene trebuie să se joace la victorie și dacă noi suntem pregătiți și mergem așa acolo avem o șansă mare să mergem mai departe”, a declarat antrenorul bucureștenilor.

 

Snooker. Ronnie O‘Sullivan și Judd Trump s-au întâlnit în prima finală a Mastersului European de la București. Meciul a avut nevoie de un joc decisiv, Trump impunându-se până la urmă cu scorul de 9-8. „A meritat să câștige Trump, deși la început a avut ceva ghinion. Voi veni mai des în România. Iubesc această țară“, a declarat Ronnie O‘Sullivan. „A fost un meci greu astăzi. Probabil că trebuia să mă învingă, dar am jucat bine. Comparativ cu celelalte turnee azi a fost multă presiune“ – Judd Trump. Câștigătorul ediției a primit un cec în valoare de 75.000 de euro, iar finalistul 35.000 de euro, premiul cel mare fiind înmânat de Ion
Țiriac.

 

 

Handbal. Susținuți din tribune de un public fenomenal, Dinamo București a ratat la mustață cea de-a doua victorie din grupele EHF Champions League, în fața celor de la Beșiktaș. Dominați timp de 50 de minute de către turci, campioana României a revenit spectaculos în ultimele minute prin golul lui Cîmpan și a preluat conducerea 26-25. A urmat apoi eroarea lui Esteki din ultima secundă a partidei. Potrivit noului regulament, orice tentativă de anti-joc este penalizată cu cartonaș albastru și lovitură de la 7 metri, transformată de turci. Dinamo rămâne neînvinsă în grupa D cu două egaluri și o victorie.