BOX. Promotorii Jean Bedard (Interbox) şi Yvon Michel (GYM) au ajuns la un acord pentru un meci între Lucian Bute şi canadianul Jean Pascal. Cea mai probabilă variantă este ca meciul să aibă loc în 25 mai, însă mai există posibilitatea ca partida să aibă loc în toamnă, când amândoi ar putea deţine centuri mondiale interimare. În oricare dintre variante, Bute ar urma să urce în categorie, de la supermijlocie la semigrea, potrivit lui Michel. Meciul Bute-Pascal ar fi cel mai mare din istoria Canadei, pentru că amândoi se pregătesc în Quebec şi deţin şi cetăţenia acestei ţări. Până în prezent, cel mai mare meci din istoria Canadei este considerat cel din 1980, când panamezul Roberto Duran l-a învins la puncte, după 15 runde, pe americanul Sugar Ray Leonard. Meciul a avut loc pe stadionul olimpic din Montreal.  

TENIS. Tenismanul Marius Copil, locul 173 ATP, a câştigat turneul challenger de la Quimper (Franţa), dotat cu premii în valoare totală de 42.500 de euro, informează site-ul oficial al competiţiei. Copil l-a învins în finală, cu scorul de 7-6 (9), 6-4, pe al optulea favorit al turneului, francezul Marc Gicquel, locul 138 ATP. Meciul a durat o oră şi 22 de minute. Marius Copil a obţinut pentru această performanţă un premiu de 6.150 de euro şi 90 de puncte ATP. El va urca până pe locul 141 ATP, cel mai bun din carieră.

FOTE. Emil Imre a câştigat medalia de aur în proba de patinaj viteză short-track 1.000 de metri, aducând a doua medalie pentru delegaţia României participantă la Festivalul Olimpic al Tineretului European, găzduit de judeţul Braşov. Tot Imre a adus şi prima medalie pentru România la FOTE, după ce a câştigat argintul în proba de short-track 500 de metri. Emil Imre are 17 ani şi este cel mai valoros sportiv român din acest sport la categoria sa de vârstă.