Rezultatele etapei a 20-a a Ligii I:

Concordia Chiajna – CS Turnu Severin 1-1 (Ispir ‘18, penalty, respectiv Fl. Costea ‘58, penalty), Ceahlăul -Pandurii Tg Jiu 0-1, Gaz Metan – Gloria Bistrița 3-1, CSMS Iași – Rapid 0-1, Oţelul – Petrolul 0-1, Dinamo – FC Brașov 2-1, Astra – Viitorul 2-0, U Cluj-Steaua 0-1, FC Vaslui – CFR Cluj 0-0.

TENIS. Fostul tenismen George Cosac a fost ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, în cadrul Adunării Generale de Alegeri a forului. Cosac a fost ales din primul tur, cu 124 de voturi în favoarea sa. Dintre delegaţii prezenţi la AG, 84 nu au votat pentru George Cosac. La alegerile pentru postul de preşedinte al FR Tenis au mai candidat Ruxandra Dragomir, Mihai Rusu şi Şerban Ion.

George Cosac a fost susținut la președinția FRT de foștii mari campioni Ilie Năstase și Ion Țiriac, ambii înlăturați mai mult sau mai puțin elegant din preajma tenisului românesc în timpul mandatului fostului președinte, Ruxandra Dragomir.

BOX. Pugilistul român Cristian “Hammer” Ciocan şi-a apărat cu succes centura de campion european WBO la categoria grea, în faţa ucraineanului Oleksi Mazikin, în cadrul unei gale de box ce a avut loc la Galaţi. Meciul ar fi trebuit să aibă 12 runde, dar s-a încheiat prin abandonul lui Mazikin în runda a şasea. “Mi-am dorit mult să boxez acasă, sper că v-a plăcut. Vă iubesc”, s-a adresat Cristian Ciocan publicului, după meciul cu Mazikin. Cristian Ciocan deţine centura europeană WBO la categoria grea din septembrie 2012.

JUDO. Andreea Chiţu a câştigat medalia de argint a categoriei 52 de kilograme, la Grand Prix Dusseldorf, turneu sub egida IJF, cu premii totale de 100.000 de dolari. Andreea Chiţu a câştigat grupa B, după succese în faţa sportivelor Amani Khalfaoui (Tunisia) şi Nodoka Tanimoto (Japonia). În semifinale, Chiţu a trecut şi de Mareen Kraeh (Germania), dar în finala categoriei a fost depăşită de Majlinda Kelmendi (Kosovo).

Surpriza zilei a venit la aceeaşi categorie, Corina Căprioriu, vicecampioană olimpică, fiind eliminată în primul duel din grupa C, de Larissa Csatari (Elveţia).