HALTERE. Elena Ramona Andrieş a cucerit medalia de bronz la categoria 48 de kilograme din cadrul Campionatelor Europene de haltere care se desfăşoară la Tirana (Albania). Andrieş a ridicat 81 de kilograme la smuls şi 98 de kilograme la aruncat şi cu un total de 179 de kilograme s-a clasat pe locul trei. 

TENIS. Proprietarul BRD Năstase Ţiriac Trophy, Ion Ţiriac, a anunţat că baza sportivă “Arenele BNR” va fi complet recondiţionată înaintea ediţiei din 2014 a turneului de tenis. Turneul, dotat cu premii în valoare de 410.200 de euro, se va desfăşura la Arenele BNR din Bucureşti, în perioada 20-28 aprilie.

GIMNASTICĂ. România va participa la Europenele individuale de la Moscova (17-21 aprilie) cu opt sportivi. La feminin vor participa Larisa Iordache şi Diana Bulimar, însoţite de Octavian Bellu şi Lucian Sandu, iar la masculin, Flavius Koczi, Marius Berbecar, Vlad Cotuna, Andrei Muntean, Ovidiu Buidoşo şi Andrei Ursache, plus antrenorii Vasile Vug, Marius Urzică, Ionuţ Corlaci şi Ioan Suciu.