Handbal. Vicecampioana HCM Baia Mare își dorește să evolueze în grupele principale ale Ligii Campionilor, dacă Oltchim Rm Vâlcea se va retrage din competiţie. Problemele financiare de la Oltchim, care nu poate susţine bugetul necesar pentru un nivel de mare performanţă și a renunţat la jucătoarele de bază, pot duce la neparticiparea în Liga Campionilor, fapt recunoscut și de conducerea campioanei.

Judo. Andreea Chiţu și Corina Căprioriu au cucerit medaliile de bronz la World Masters de la Tyumen (Rusia), unde participă cei mai buni 16 judoka din fiecare categorie. Premiile sunt de 200.000 de dolari, fiind împărţite astfel: locul I-6.000 dolari, II-4.000, III-2.000, plus două premii speciale, „Ippon of the day” – câte 1000 de dolari

Scrimă. Ana Maria Brânză (foto) a câștigat Grand Prix-ul feminin de spadă de la Havana, etapă de Cupă Mondială, după ce a trecut de Emese Szasz (Ungaria) cu 15-10. “Sunt foarte fericită pentru că până acum a avut un sezon foarte bun, mai ales că în 2012 nu am avut rezultate favorabile. Mereu concurez foarte bine la Havana, unde am mai câștigat”, a declarat Ana Maria Branză.