Handbal. Fostul președinte al CS Oltchim, Ioan Gavrilescu, a anunțat că șansele ca formaţia vâlceană să continue în Liga Naţională de handbal feminin sunt minime și a precizat că o soluţie o reprezintă înscrierea în eșalonul secund și promovarea peste doi ani. „E clar că activitatea pe CS Oltchim nu mai poate continua pentru că gruparea este în insolvenţă. Soluţia ar fi să se formeze un nou club care să preia palmaresul Oltchimului”. 

Box. Perechea Andrei Filimon/Elizabeta Samara a cucerit, la Buzău, medalia de bronz la Campionatele Europene de tenis de masă, rezervate echipelor mixte. Filimon și Samara au fost învinși, în semifinale, cu scorul de 4-1, de cuplul slovac Lubomir Pistej/Barbora Balazova, care în final a câștigat medalia de argint. Medalia de aur a revenit perechii cehe Antonin Gavlas/Renata Strbikova.

Rugby. Echipa naţională a României (foto) a câștigat IRB Nations Cup, după ce a învins, pe Stadionul Naţional Arcul de Triumf, cu scorul de 26-13 (13-13), formaţia Emerging Italy, în ultimul meci al competiţiei. În celălalt meci al zilei, Argentina Jaguars a trecut, cu 30-17, de reprezentativa Rusiei. România a încheiat turneul cu trei victorii din tot atâtea meciuri: 30-20 cu Rusia, 30-8 cu Argentina Jaguars și 26-13 cu Emerging Italy.