Atletism. Andreea Ogrăzeanu a cucerit medalia de bronz în proba de 100 de metri, cu cea mai bună performanţă personală a sezonului, 11 secunde și 41 de sutimi, la Jocurile Mondiale Universitare, de la Kazan (Rusia). Campioană europeană de juniori și de tineret, Andreea Ogrăzeanu a fost întrecută de Aunyelay Scott (SUA), cu 11.28, respectiv Lina Gricikaite (Lituania), cu 11.32. Ogrăzeanu își îndeplinise anterior JMU și baremul pentru Campionatele Mondiale din lunga august, de la Moscova, dar la 200 de metri.

Ciclism. Rutierul ucrainean Vitali Buts (foto) (Kolls Cycling Team) a câștigat ediţia a 50-a a Turului Ciclism al României, competiţie ce s-a încheiat la București și la care au participat 117 cicliști de la 17 echipe. „A fost foarte frumos. Sunt foarte mulţumit că am participat la această competiţie. Am concurat pentru prima dată aici și mi-a plăcut totul“, a declarat Buts, care era lider în clasamentul general al competiţiei încă din etapa a doua. În clasamentul final, cel mai bun român a fost Oleg Berdos (Tușnad Cycling Team). 

Baschet. Concordia Chiajna, promovată pentru prima dată în elita baschetului din România, are un jucător la națională, fundașul Vasile Ștefan fiind convocat la lotul lărgit al României, care s-a aflat în pregătiri la Oradea în vederea calificărilor pentru Euro 2015. Debutul său a avut loc cu Ungaria, la Kecskemet, unde deși naționala a pierdut (58-76), Vasile Ștefan a fost principalul marcator cu 15 puncte, dar și principalul recuperator, 6, în cele 19 minute petrecute în joc. Sperăm ca jucătorul Concordiei să se impună în continuare și să devină un om de bază al naționalei!