Judo. Monica Ungureanu a câștigat medalia de bronz la categoria 48 de kilograme, la Grand Slam Moscova, competiţie din calendarul IJF dotată cu premii totale de 154.000 $. Monica Ungureanu a debutat cu o victorie în grupa A, în faţa rusoaicei Irina Dolgova, dar a cedat apoi în lupta cu Sarah Menezes (Brazilia), care a câștigat grupa A. Ungureanu a intrat în recalificări, în care a trecut de Amelie Rosseneu (Belgia) și de Charline Van Snick (Belgia), cucerind medalia de bronz. La Grand Slam Moscova, medalia de aur este răsplătită cu 5.000 $, cea de argint cu 3.000 $, iar cele două de bronz, cu câte 1.500 $.

Handbal. Echipa naţională de handbal feminin a României va debuta în grupa D a Campionatului Mondial din Serbia (6-22 decembrie) în compania reprezentativei Tunisiei. În grupa D, programul partidelor este următorul: 7 decembrie: Ungaria – Cehia, Germania – Australia, România – Tunisia (ora 20.15, ora României); 9 decembrie: Tunisia – Ungaria, Cehia – Germania, Australia – România (20.15); 10 decembrie: Cehia – Tunisia, Germania – România (18.00), Ungaria – Australia; 12 decembrie: Australia – Cehia, Germania – Tunisia, România – Ungaria (20.15); 13 decembrie: Tunisia – Australia, Ungaria – Germania, România – Cehia (20.15). Primele patru clasate se vor califica în optimi, meciurile fiind programate în 15-16 decembrie, la Belgrad și Novi Sad. Partidele din sferturi vor avea loc în 18 decembrie, iar semifinalele și finalele, în 20 și 22 decembrie, la Belgrad.

Box. Constanţa va găzdui, la 23 august, o gală internaţională de box profesionist, meciul principal fiind confruntarea dintre Cristian Ciocan (Christian Hammer) și norvegianul Leif Larsen, care se vor lupta pentru titlul european WBO la categoria grea. Cristian Ciocan a declarat că acesta este un meci foarte important pentru el și că își dorește să devină campion mondial. „Este un pas mare pentru mine, Larsen este un adversar foarte puternic. Important este să mă pregătesc bine, ţinta mea e să fiu campion mondial“, a afirmat Ciocan. Cele mai importante meciuri vor putea fi vizionate pe Eurosport.