Hochei. Mai mulţi juniori de la hochei și patinaj artistic vor participa la un protest faţă de situaţia în care se află Patinoarul „Mihai Flamaropol“, care nu mai are gheaţă din luna martie. Recent, președintele Barna Tanczos, cei doi vicepreședinţi, Attila Bencze și Florin Florea, și membrii Biroului Federal al Federaţiei Române de Hochei pe Gheaţă și-au dat demisia din funcţiile pe care le ocupau, forul de specialitate fiind condus în prezent de secretarul general Ferencz-Tibor Portik.


Handbal. HCM Baia Mare a învins formaţia daneză Holstebro, în finala turneului preliminar de la Baia Mare, scor 36-23 (20-10), și a obţinut calificarea în grupele Ligii Campionilor la handbal feminin. În semifinale, băimărencele s-au impus, 26-25, în faţa danezlor de la Viborg, iar Holstebro a câștigat partida cu Dalfsen (Olanda),  38-30. HCM va evolua în grupa A a Ligii Campionilor, cu deţinătoarea trofeului, Gyor, cu Thuringer și Hypo Viena. Meciurile vor începe în 5-6 octombrie, iar HCM va debuta în deplasare, cu campioana Germaniei, Thuringer.


Baschet. Baschetbaliștii Concordiei Chiajna au bifat cea de-a treia victorie din cadrul turneului pe care l-au efectuat în Serbia, elevii lui Lucic și Vukadinovic învingând Jagodina la 6 puncte diferență, 87-81. Principalul marcator al echipei ilfovene a fost Janjusevic, cu 30 de puncte, urmat de Vasile Ștefan (16), Vuletic (12). În primele două amicale, Concordia a învins KK Kotez cu 107-58 și Viva Baschet cu 88-59.