Tenis

Simona Halep a fost desemnată, de WTA, jucătoarea cu cel mai mare progres în 2013, an competiţional în care a câștigat șase turnee și pe care l-a încheiat pe locul 11 în clasamentul mondial. „Dacă luăm în considerare și parcursul de la Roma, Halep a avut un palmares de 43-8 la ultimele 14 turnee, câștigând primele ei șase titluri WTA la Nürnberg, ‚s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova și Sofia, și încheind pe locul 11 în clasamentul de la 4 noiembrie“, adaugă WTAtennis.

Schi

Primarul Brașovului, George Scripcaru, a anunţat că au fost trimise Comitetului Internaţional Olimpic scrisori de intenţie ca Brașovul, alături de Râșnov, Predeal și, probabil, Valea Prahovei, să găzduiască Jocurile Olimpice de Iarnă pentru Tineret 2020, având susţinerea lui Octavian Morariu, președintele COSR. Potrivit acestuia, după depunerea candidaturii va urma o vizită la Brașov a repre­­zentanţilor CIO pentru a vedea ce poate oferi zona pentru organizarea competiţiei..

Judo

Corina Căprioriu a câștigat medalia de argint la categoria 57 de kilograme, iar Andreea Chiţu pe cea de bronz a categoriei 52 de kilograme, la Grand Prix IJF de la Abu Dhabi, competiţie dotată cu premii totale de 150.000 de dolari. Corina Căprioriu a avut victorii până în finală, unde a cedat în faţa sportivei germane Miryam Roper. La rândul său, Andreea Chiţu a avut un parcurs fără greșeală până în semifinalele categoriei 52 de kilograme, în care a fost învinsă de iberica Laura Gomez. În finala mică, Andreea Chiţu a trecut de Mareen Kraeh (Germania).