Tenis. Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), a câștigat proba de dublu din cadrul turneului de la Zagreb (Croaţia), dotat cu premii în valoare totală de 485.760 de euro, informează atpworldtour.com. Tecău și Rojer au învins în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 10-2, cuplul Philipp Marx/Michal Mertinak (Germania/Slovacia). Pentru această performanţă, Horia Tecău și Jean-Julien Rojer au obţinut un cec de 23.500 de euro și 250 de puncte ATP.


Rugby. Naţionala României a învins, în deplasare, reprezentativa similară a Rusiei, cu scorul de 34-3 (10-3), într-un meci contând pentru Cupa Europeană a Naţiunilor. Pentru Romania au punctat Burcea, Lucaci, Dumitru și Manole (eseuri), Vlaicu (2 lovituri de pedeapsă si 3 transformări) și Calafeteanu (o transformare). Tricolorii vor juca următorul meci pe teren propriu, cu Spania, în 22 februarie, la Cluj, iar apoi vor întâlni Belgia, în 8 martie, la Constanţa. În ultimul meci din grupă, echipa României va juca în deplasare, cu Georgia, în 15 martie. România conduce în clasament, cu nouă puncte (două jocuri), urmată de Georgia – 5 puncte (un joc) și de Rusia – 4 puncte (două jocuri). Primele două clasate se califică direct la Cupa Mondială 2015, iar echipa de pe trei va juca la baraj.


Scrimă. Tiberiu Dolniceanu (foto) a câștigat medalia de bronz la a 28-a ediţie a Trofeului Villa de Madrid la sabie masculin, care e și prima etapă de Cupă Mondială la această categorie. După ce a trecut de Adrian Ramirez Acuna (Mexic), scor 15-6, în turul I, Richard Huebers (Germania), scor 15-13 în turul II, și Szabo Matyas (Ungaria), scor 15-11, în optimi, Dolniceanu l-a învins în sferturi, cu 15-12, pe germanul Nicolas Limbach, însă apoi a pierdut semifinala cu sud-coreeanul Kim Junghwan, scor 13-15.