Box. Jo Jo Dan (alias Ionuț Dan Ion) l-a provocat oficial pe campionul interimar WBA al categoriei welter, americanul Keith Thurman. „Toată cariera mea am căutat cele mai grele provocări. Să înving un campion neînvins, încă, și la el acasă, în SUA, este obiectivul care mă motiveaza la maxim”, a scris Jo Jo Dan pe conturile sale de Facebook și Twitter. Jo Jo Dan a fost tranșant în provocarea sa la adresa lui Thurman: „Țelul meu este să fiu campion mondial, iar tu ai ceva ce îmi doresc: centura. Hai s-o facem!‘‘ 

Jo Jo Dan (32 ani) are 32 de victorii la profesioniști (17 prin KO) și doar două înfrângeri. Thurman (25 ani) are 22 de victorii (20 prin KO) și nicio înfrângere.

Rugby. În urma încheierii Cupei Europene a Națiunilor, precum și a calificării la Cupa Mondială a primelor două clasate, Georgia și România (22-9, în meci direct, la Tbilisi), a fost stabilit și programul complet al Grupei D, din care va face parte România, alături de Franța, Irlanda, Italia și Canada, rugbyștii români urmând să debuteze în competiția supremă pe 23 septembrie 2015, cu Franța, pe Stadionul Olimpic din Londra. Iată programul celorlalte meciuri ale României: 27 septembrie, ora 19,00, Irlanda-România, pe Wembley, Londra; 6 octombrie, 19,00, Canada-România, pe Leicester City Stadium; 11 octombrie, 16,30, Italia-România, pe Sandy Park, în Exeter. 


Ciclism. Președintele demis al Federaţiei Române de Ciclism, Eduard Novak, a anunţat că ediţia din acest an a Turului României nu se va desfășura, deoarece forul nu are finanţare de la Ministerul Tineretului și Sportului. „Bugetul pentru Turul ciclist al României este de 150-200.000 de euro și pot să spun sigur că nu va avea loc în acest an. Orice sponsorizare din acest an o vom îndrepta către loturile naţionale, pentru a aduna punctele necesare calificării la Jocurile Olimpice”, a declarat Novak.Eduard Novak susţine că el este președintele în funcţie al forului și că o decizie a instanţei anulează demiterea sa.