Tenis. Jucătoarele Simona Halep, locul 5 WTA, Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, Monica Niculescu, locul 78 WTA (38 la dublu), Irina-Camelia Begu, locul 119 WTA (67 la dublu) vor face parte din echipa României care va întâlni reprezentativa Serbiei, în play-off-ul Grupei Mondiale II al Cupei Federaţiei. Căpitanul nejucător Alina Cercel Tecșor a declarat că România are șanse mari de a învinge în meciul cu Serbia, chiar dacă adversarele vor veni la București cu cea mai bună echipă. 

Întâlnirea dintre România și Serbia va avea loc în 19 și 20 aprilie, la Arenele BNR din București. Partida se va desfășura după sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două meciuri de simplu sunt programate la 19 aprilie, iar a doua zi se vor disputa celelalte două partide de simplu și meciul de dublu.


Handbal. Antrenorul Eliodor Voica a demisionat din funcţia de principal al naţionalei de handbal masculin, după ce România a ratat calificarea în turul doi preliminar al CE din 2016.“Am încheiat misiunea mea, doresc succes României cu Suedia, în meciurile de calificare la Mondialele din 2015, va fi mult mai greu. Îmi doream să iasă altfel, până la urmă tot «Măria-Sa» jucătorul a învins“ , a declarat Eliodor Voica.

România a fost eliminată de Finlanda în play-off-ul de calificare pentru turul doi preliminar al CE din 2016. În manșa tur, România s-a impus, cu 32-30, iar în deplasare a fost învinsă cu 32-29, ratând calificarea.


Hochei. Tânărul hocheist român Balazs-Szabolcs Peter a fost inclus pe lista jucătorilor europeni la draftul care va avea loc în pauza competițională în liga profesionistă nord-americană (NHL) și are șansa de a juca în cel mai puternic campionat din lume. Produs al școlii ciucane de hochei, Balazs-Szabolcs Peter va împlini 18 ani pe 1 august, are 1,76 metri înălțime și cântărește 80 de kilograme, evoluând pe poziția de ‘‘left wing‘‘ la echipa germană Krefeld, precizează site-ul Federației Române de Hochei pe Gheață.  Draftul NHL va avea loc în perioada 27-28 iunie, în Philadelphia, Peter fiind primul hocheist român care ajunge să fie draftat pentru liga nord-americană.