 Dinu Gheorghe, care a condus până la 3 noiembrie AFC Astra Giurgiu, a ajuns la un acord cu acţionarul majoritar al FC Rapid, Valerii Moraru, și a preluat funcţia de președinte al clubului.

 Tehnicianul Mihai Teja a semnat un contract cu Federaţia Română de Fotbal, urmând să se ocupe de pregătirea echipei naţionale de tineret.

 Patronul grupării Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a declarat că situaţia economică din România îl face să-și pună semne de întrebare vizavi de investiţiile pe care le va face la clubul giurgiuvean, în sezonul viitor, precizând că în primele luni ale anului 2014 a cheltuit 50 de milioane de lei.

 Managerul tehnic al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, este în favoarea renunţării la decizia de schimbare a sistemului competiţional, precizând că Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 ca reprezentantă a unui campionat cu 18 echipe.

 CSU Craiova și Steaua se vor întâlni în sferturile de finală ale Cupei României-Timișoreana la fotbal, pe 3 decembrie, celelalte jocuri ale acestei faze, care se desfășoară într-o singură manșă, pe terenul formației mai slab clasate, fiind CS Mioveni-CFR Cluj, ASA Târgu Mureș-Petrolul Ploiești și U Cluj-Pandurii Tg Jiu.