Viceprimarul Claudiu Maior, membru al Consiliului Director al ASA Târgu Mureș, a declarat că tehnicianul Dan Petrescu va semna un contract cu gruparea ardeleană și va avea ca obiectiv clasarea echipei pe unul dintre primele trei locuri ale clasamentului, la finalul sezonului 2015/2016.

 Lotul echipei Dinamo a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă, singurele noutăţi fiind portarul Iustin Popescu, de la ACS Berceni, atacantul Fabian Himcinschi, de la CSM Râmnicu Vâlcea și mijlocașul Laurenţiu Corbu, de la Urban Titu.

 Fostul jucător stelist Mirel Rădoi va conduce staful tehnic al campioanei României începând cu sezonul 2015/2016, el urmând să fie director sportiv, funcţia de antrenor principal revenindu-i italianului Massimo Pedrazzini, a anunţat gruparea roș-albastră pe site-ul official.

 Antrenorul echipei Șahtior Doneţk, Mircea Lucescu (foto), a declarat că sezonul care va începe în această toamnă este ultimul pe care îl va petrece la formaţia din Ucraina.

 Fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir, a declarat că o anchetă a Consiliului Concurenţiei, ce viza modul în care au fost cedate, fără licitaţie, drepturile de televizare a meciurilor din Liga I, de Liga Profesionistă de Fotbal companiei ISB, a fost oprită de o intervenţie politică.

 

 Președintele LPF, Gino Iorgulescu, a anunţat că revenirea la un sistem competiţional cu mai multe echipe se va lua în calcul doar în cazul în care se va constata că Liga I cu 14 formaţii în format play-off/play-out este un eșec.