Secretarul general al FRF, Gheorghe Chivorchian, a fost suspendat din funcţie de președintele Răzvan Burleanu, la solicitarea sa, ca urmare a dosarului în care este cercetat penal pentru complicitate la abuz în serviciu, de către DNA Timișoara.

 Conducerea FC Rapid a anunţat că, dintre jucătorii care au evoluat în sezonul trecut, Daniel Pancu, Rui Miguel, Nicolae Vasile, Ricardo Alves și Andrei Cerlincă vor continua să joace la echipa giuleșteană și în Liga a II-a, ediţia 2015-2016.

 Membrii Adunării Generale a Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) l-au ales pe președintele CSMS Iași, Florin Prunea, ca reprezentant al cluburilor din Liga I în Comitetul Executiv al FRF, în locul lui Ioan Horoba.

 ASA Târgu Mureș a anunţat, pe site-ul oficial, că i-a achiziţionat pe jucătorii olandezi Luis Pedro și Romario Kortzorg, precum și pe polonezul Pawel Golanski, fost component al echipei Steaua.

 

 Iasmin Latovlevici va evolua, din această vară, la gruparea Genclerbirligi, declarând la prezentarea oficială că pentru el este un nou început și că speră să ajungă să joace cu această echipă în cupele europene, informează site-ul clubului turc, la care joacă și Bogdan Stancu.