Portarul lituanian Vytautas Cerniauskas  și mijlocașul sloven Miha Mevlja s-au alăturat lotului echipei Dinamo, sub conducerea antrenorului Mircea Rednic.

 Câștigătoarea ediției viitoare a Cupei Ligii Adeplast va fi răsplătită cu suma de 400.000 de euro, a declarat, într-o conferință de presă, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu.

 O echipă nou-promovată în Liga I, precum FC Voluntari, va primi aproximativ 1,2 milioane de euro din drepturile de televizare.

 Tribunalul București a stabilit termen pentru 23 septembrie 2015 în dosarul de insolvenţă al societăţii ce adminstrează FC Dinamo, conform portalului instanţelor de judecată, „alb-roșii“ pierzând și posibilitatea de a cere o dispensă la UEFA pentru a putea juca în sezonul viitor al cupelor europene.

 

 Costin Lazăr (foto), care a evoluat sezonul trecut la Panaitolikos, a semnat un contract pe un an cu o altă grupare din Grecia, Iraklis Salonic, el afirmând că își dorește să aibă evoluţii care să îl readucă la echipa naţională.