Constantin Budescu  a ratat și a doua tentativă de a semna cu o echipă din zona arabă, pentru că oficialii de la Umm Salal nu l-au mai așteptat pe mijlocașul Astrei și au legitimat un alt atacant, Budescu urmează să se întoarcă, cel mai probabil, la Astra Giurgiu.

 Niciun jucător al Stelei, dintre cei 6 convocaţi iniţial de Iordănescu la lot pentru turneul de pregătire din Antalya, nu va mai efectua deplasarea în Turcia, motivele fiind destul de încâlcite, o variantă ar fi că Becali s-ar fi opus deplasării, cealaltă că Reghecampf nu ar fi vrut să dea decât câte trei jucători, pe rând.

 Viitorul lui Gică Hagi a câștigat turneul internaţional Arena Cup 2016, de la Medulin (Croaţia), după ce a învins în finală formaţia Lokomotiva Zagreb, cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Florin Tănase (min. 11, 63 – penalty), pentru Lokomotiva punctând Erdi Cekic (75).

 Concordia s-a întărit în apărare cu un fundaș central de picior drept, Baye Ibrahima Niasse (foto), 27 de ani, care a mai jucat de-a lungul carierei la Neuchatel Xamax, Inter Baku sau Mordavia Saransk din Rusia.