Mijlocașul de 26 de ani Timo Gebhart (foto), fostul coleg al lui Marica la VfB Stuttgart, a semnat un contract până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani, cu Steaua, lui urmând să i se alăture și Gabi Tamaș, transferul acestuia fiind foarte aproape să se realizeze.

 Deși Rapid ar putea intra în faliment la începutul lui martie, după ce Tribunalul București a amânat decizia în procesul de insolvenţă, giuleștenii continuă să facă transferuri și l-au adus, până la finalul sezonului, pe fiul lui fostului rapidist Ștefan Ţîră, Cătălin.

 Dinamo conduce într-un top inedit alcătuit de LPF cu 22 de deposedări corecte pe meci, în primele 23 de etape, fiind urmată, pe locul 2 de Pandurii Tg. Jiu (21) și pe locul 3 de CS Universitatea Craiova, Steaua, CFR Cluj, Astra Giurgiu, FC Viitorul, FC Botoșani , cu 20 deposedări corecte/meci.

 Andrei Cristea (31 de ani) se întoarce la CSMS Iași, fiind la un pas să semneze un contract pentru un an și jumătate cu fosta sa echipă care luptă pentru calificarea în play-off-ul Ligii I și urmează să se alăture ieșenilor în cantonamentul din Antalya.