Naționala de fotbal a României a remizat, 0-0, cu Spania, în meciul amical desfășurat pe Cluj Arena, Nicușor Stanciu (foto) fiind considerat cel mai bun jucător al echipei noastre, iar prestația acestuia a fost remarcată atât de presă, cât și de adversari.

 Meciul România-Spania a stabilit un nou record de audiență pe Cluj Arena, toate cele 28.000 de biletele fiind vândute în doar câteva câteva ore, fostul record, de 25.000 de spectatori, fiind înregistrat la un meci amical, Universitatea Cluj – Kuban Krasnodar, la inaugurarea stadionului, în octombrie 2011.

 Oțelul Galați este deja retrogradată în Liga a III-a, după înfrângerea suferită în meciul cu Rapid, 0-3, două dintre golurile „ceferiștilor” fiind marcate de George Ganea (16 ani), fiul antrenorului lui FC Voluntari, Ionel Ganea.

 

 Marele jucător olandez Johan Cruyff, câștigător a 3 Cupe ale Campionilor consecutive, cu Ajax Amsterdam, a  a încetat din viață joi, 24 martie, la Barcelona, la vârsta de 68 de ani, după ce a pierdut lupta cu o boală necruțătoare, cancerul pulmonar.