Gigi Becali, finanțatorul echipei Steaua, a anunțat că, deoarece nu reușește să se înțeleagă cu CSA, va schimba denumirea echipei în „Fotbal Steaua” și a înregistrat în acest sens, la OSIM, o nouă marcă.

 Atacantul lui CSU Craiova, Andrei Ivan, 19 ani, care a reușit în acest sezon 6 goluri și este cotat la 900.000 €, este curtat, potrivit publicației „L’Equipe”, de mai multe echipe din campionatul francez, care i-ar putea avansa o serie de oferte, în această vară.

 Consilierul președintelui FRF, Andrei Vochin, a afirmat că îi va propune președintelui FRF, Răzvan Burleanu, ca în sezoanele viitoare echipele aflate în insolvență să nu mai aibă dreptul de a juca în play-off, deoarece UEFA nu permite unor astfel de echipe să joace în cupele europene.

 Antrenorul echipei FC Voluntari, Ionel Ganea, a decis să-l excludă din lot pe Vasile Maftei (foto), căpitanul echipei, care a fost trimis la echipa a doua, pentru că, spune el, randamentul lui Maftei este mai scăzut, dar această decizie nu este una definitivă.