Gabi Tamaș a intrat, din nou în vizorul lui Gigi Becali, după ce acesta a aflat despre o escapadă petrecută la Galați în compania lui Izvoranu, dar a fost salvat, de data aceasta de intervenția lui Meme Stoica.

 Costel Gâlcă, antrenorul lui Espanyol Barcelona și-a îndeplinit obiectivul și a salvat echipa catalană de la retrogradare, chiar dacă, în penultima etapă a pierdut cu 5-0 derbyul cu Barcelona.

 Victor Pițurcă (foto), care a împlinit chiar duminică, 8 mai, vârsta de 60 de ani, este în pericol de a fi demis de la conducerea echipei Al Ittihad din cauza rezultatelor slabe din ultima perioadă, printre care se numără și înfrângerea cu 0-5 suferită de echipa românului în meciul cu Al Nasr.

 

 Situația financiară precară de la Rapid a dus la scoaterea la vânzare a unei părți din acțiunile lui Valerii Moraru, ca măsură de executare silită, iar pe 16 mai, va avea loc licitația în cadrul căreia se vor pune în vânzare 27,3935% (un total de 1.520.818 de acțiuni) din acțiunile clubului, aflate în proprietatea finanțatorului clubului.