Mijlocașul echipei FC Botoșani, Petre Ivanovici (36 ani), dorit de antrenorii lui FC Voluntari, Florin Marin și Dinu Todoran, a anunţat că a ajuns la o înţelegere cu gruparea FC Voluntari și a semnat un contract pe care îl consideră mult mai avantajos decât cel pe care-l avea la fosta echipă.

 Antrenorul Edward Iordănescu a decis să nu mai continue la Pandurii Târgu Jiu, și regretă faptul că „latura financiară a făcut să se destrame o echipă frumoasă pe care am construit-o împreună cu Narcis și factorii de decizie”.

 Atacantul Astrei, Denis Alibec, s-a accidentat destul de grav în meciul cu Albania, de la Campionatul European din Franța, suferind o entorsă de gradul 2 la genunchi, cu afectarea ligamentului colateral, ceea ce-l face indisponibil pentru cel puțin 3 săptămâni.

 

 Fanii croaţi ar plănui să întrerupă și ultimul meci al grupei D, cu Spania, astfel încât echipa naţională să fie exclusă de la Euro, în semn de protest față de modul în care fotbalul croat este controlat din umbră de un personaj toxic, Zdravko Mamic.