¾ CS Afumați (foto) a reușit marea surpriză din 16-imile Cupei României, după ce a eliminat din competiție pe FC Botoșani, scor 1-0 (V. Olariu, min. 39), echipă care ocupa locul 5 în prima ligă, fapt care l-a determinat pe antrenorul botoșenenilor să amenințe cu demisia.

¾ În derby-ul ilfovean din Cupa României, FC Voluntari a întâlnit-o, în deplasare, pe Academica Clinceni, pe care a reușit s-o învingă cu scorul de 1-5, golurile fiind marcate de C. Gheorghe (min. 17), Ad. Bălan (min. 15, 32), Cernat (min. 21) și G. Deac (min. 63, 71).

¾ CS Balotești a primit vizita celor de la Viitorul, scor 0-4, iar Hagi a utilizat mai mulți jucători de la echipa a doua, marele câștig al echipei din Constanța fiind tânărul atacant de 19 ani, Alexandru Cicâldău, care a reușit să dea două pase de gol.

 

¾ Tot în 16-imile Cupei României, Unirea Târlungeni, echipă care joacă meciurile de acasă la Ștefănești, a fost învinsă de ASA Târgu Mureș, scor 0-5, golurile oaspeților fiind înscrise de Ciprian Rus (min. 9, 51, 65), Al. Ioniță (min. 41) și Deaconu (min. 57)