Deși învinsă acasă cu 1-2 de Oțelul Galați, Petrolul Ploiești s-a calificat în finala Cupei României pentru prima oară după 18 ani, grație victoriei din tur, 3-0, în semifinalele competiţiei, în ultimul act urmând să întâlnâlnească pe CFR Cluj.

Fundașul Răzvan Raţ, 32 de ani, a semnat un contract pe trei sezoane cu West Ham United, locul 10 în Anglia, după ce a efectuat vizita medicală, anunţă Daily Mail.

Finanţatorul formaţiei Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, a discutat cu finul său Gigi Becali, înainte ca acesta să meargă la penitenciar, patronul Stelei transmiţându-i că dorește transferul mijlocașului Aurelian Chiţu la echipa antrenată de Reghecampf.

Federaţia Română de Fotbal a depus candidatura oficială pentru găzduirea de meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European din 2020, ce va fi organizat în 13 orașe europene

Președintele executiv al CSMS Iași, Florin Prunea, va depune un memoriu la UEFA după partida Steaua-Viitorul, scor 2-5, despre care oficialul moldovenilor crede că a fost aranjată în favoarea clubului lui Gheorghe Hagi, aflat în lupta pentru rămânerea în Liga I.