Patronul clubului Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi, se va implica mai mult în activitatea curentă a echipei de fotbal, însă a precizat că nu va lua loc pe banca tehnică la meciurile oficiale, ci doar la cele din cantonamente.

Noul antrenor al echipei Ceahlăul, Vasile Miriuţă, speră să profite de șansa oferită și a precizat că nu a avut nicio ezitare să preia gruparea moldavă. 

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a respins, într-un comunicat publicat pe site-ul oficial, acuzaţiile formulate de DNA împotriva președintelui Mircea Sandu și a vicepreședintelui Dumitru Dragomir, șeful LPF, menţionând că excluderea Universităţii Craiova a fost făcută regulamentar.

Omul de afaceri Nicolae Cristescu, care dorește să cumpere FC Rapid de la George Copos, a declarat că semnarea contractului dintre părţi a fost amânată cu o săptămână, deoarece principalul acţionar al grupării giuleștene trebuie să îi pună la dispoziţie mai multe acte în următoarele zile. 

Tehnicianul Gabi Balint și-a reziliat contractul cu echipa FC Vaslui, după ce gruparea moldavă a decis încetarea colaborării cu antrenorul secund Iosif Rotariu.