 Finanţatorul FC Vaslui, Adrian Porumboiu, patronul AFC Astra Giurgiu, Ioan Niculae, şi preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe, vor fi judecaţi de membrii Comisiei de Disciplină a Ligii Profesioniste de Fotbal ca urmare a jignirilor şi acuzelor pe care şi le-au adus reciproc în mass-media

 Preşedintele FR de Minifotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, cu ocazia lansării candidaturii sale la preşedinţia FRF, că Gică Popescu, principalul său concurent, vrea să conducă federaţia având ca studii doar „liceul industrial” şi un trecut managerial cu multe „eşecuri financiare”. 

 Atacantul Federico Piovaccari, nu crede că va reveni în pauza competiţională de iarnă la Samp­doria, formaţie de unde a fost împrumutat la Steaua pentru un sezon. 

 Adrian Mutu a anunţat că, din luna ianuarie, va juca pentru formaţia Petrolul Ploieşti, înţelegerea fiind pe un an şi jumătate. 

 FC Dinamo a înfiinţat un departament de scouting din care vor face parte Octavian Marin, Iulian Oprea, Mugurel Cornăţeanu şi Ionel Augustin.