Fundașul Gabriel Tamaș a suferit o ruptură a ligamentului încrucișat anterior, în meciul Watford – Bournemouth, astfel că internaţionalul român va sta departe de gazon o lungă perioadă, a anunţat, joi, site-ul oficial al clubului Watford.

 Antrenorul Răzvan Lucescu a fost numit la conducerea tehnică a echipei Skoda Xanthi, a anunţat gruparea elenă, pe site-ul ei oficial, fără a oferi detalii despre contractul românului.

 Președintele LPF, Gino Iorgulescu, și reprezentanţii cluburilor din primele trei eșaloane în Comitetul Executiv al FRF i-au reproșat președintelui CCA, Kyros Vassaras, calitatea slabă a arbitrajelor, cerând suspendarea celor care greșesc.

 Tehnicianul Tibor Selymes (foto) a declarat, în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat oficial în funcţia de antrenor al echipei Oţelul Galaţi, că a acceptat propunerea, deoarece „este vorba despre fosta campioană a României”.

 Finanţatorul grupării Astra Giurgiu, Ioan Niculae, a fost sancţionat cu șase luni de suspendare și 10.000 de lei penalitate sportivă de Comisia de Disciplină a FRF, pentru declaraţii jignitoare la adresa arbitrilor, în urma unei sesizări formulate de CCA.