Producătorul de semipreparate din pește, fructe de mare și pește congelat, Ocean Fish, a inaugurat, pe 19 aprilie, primul său magazin de prezentare și vânzare a produselor proprii, în localitatea Afumați. 

Cu o suprafață de circa 100 de mp, magazinul este amplasat chiar lângă sediul companiei, din Afumați, oferind consumatorilor produse direct din fabrică, la preț de producător. La evenimentul de inaugurare a participat și primarul localității, Gabriel Dumănică, parteneri și colaboratori ai companiei.

Magazinul propriu, primul dintr-o serie de alte 7 locații Ocean Fish, oferă consumatorilor peste 200 de produse realizate în fabrica proprie din Afumați. În sortimentația magazinului se regăsesc toate gamele de produse disponibile pe piața din România, articole deja consacrate în rândul consumatorilor: peste și fructe de mare fresh (somon, păstrav, dorada etc ), congelate (somon sălbatic de Alaska, caviar Somon Alaska, șalău de Nil, fileuri de Cod, trunchiuri de peste congelat, etc.), semipreparate – produse marinate, pește afumat, salate de pește și icre, alge de mare, fructe de mare în ulei, gama Matias Herring, produse fresh în MAP (pește proaspăt ambalat în Modified Atmosphere Packaging).

 

Un vin potrivit, lângă un pește gustos!

De asemenea, Ocean Fish vine în întâmpinarea clienților săi cu recomandări de asezonare pentru toate tipurile de pește și fructe de mare cu sortimente de vinuri și alte băuturi, urmând ca, pe viitor, aceste recomandări să fie completate cu partea de condimente pentru pește.

 

Compania care ”știe totul despre pește”

”Am deschis acest magazin la cerința consumatorilor noștri, care își doreau să achiziționeze produse direct din fabrică. M-am convins că oferim o credibilitate mai mare când consumatorul vine și își cumpără produsul dorit chiar de la fabrica unde este procesat. Credem că prin acest magazin vom veni în întâmpinarea clienților noștri, care vor să găsească toată gama noastră de produse, care, din păcate nu avem cum să o expunem în totalitate pe rafturile clienților noștri
mari, din segmentul retail. După cum afirm mereu, suntem compania care ”știe totul despre pește” și, prin deschiderea lanțului de magazine Ocean Fish, ne dorim să fim cât mai aproape de clienții noștri”, a declarat Ilie Busuioc, proprietarul Ocean Fish.

 

 

Prețuri de fabrică

Toate produsele sunt direct din fabrica Ocean Fish, la preț de fabrică!

Până la finalul anului, Ocean Fish are în plan deschiderea a 7 magazine în București, urmând ca anul viitor să se extindă și către restul țării.

 

OCEAN FISH

Ocean Fish SRL este o companie 100% românească, înfiinţată în 1998, fiind lider de piaţă la semipreparate din pește, fructe de mare și pește congelat sau afumat. Compania deţine o fabrică modernă, utilată la cele mai înalte standarde internaţionale, cu o capacitate de procesare și distribuţie de aproximativ 3.500 tone pe lună.

 

Întregul proces de producţie are loc sub certificare IFS (International Food Standard).