Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, a declarat că focul ar fi pornit dintr-un spațiu care în mod normal este închis. Incendiul de la clubul Bamboo a fost declarat stins luni, la ora 12,30, au anunțat oficiali ai ISU București. La fața locului va rămâne o autospecială de stingere pentru supraveghere.

Proprietarul clubului Bamboo, Joshua Castellano, a declarat, luni, la ieșirea din sediul Poliției Capitalei, că focul ar fi pornit dintr-un spațiu care în mod normal este închis. Incendiul de la clubul Bamboo a fost declarat stins luni, la ora 12,30, au anunțat oficiali ai ISU București. La fața locului va rămâne o autospecială de stingere pentru supraveghere.

„A pornit dintr-un spațiu care normal e închis, nu funcționa. Pe mine m-au chemat și normal că eu am văzut acolo, eu am fost acolo pe moment și am văzut… Foarte ciudat cum s-a aprins foc și cum s-a dezvoltat focul în momentul ăla. Atunci când am văzut focul, am spus să facem evacuare. S-a făcut evacuare imediată și s-a ieșit”, a declarat italianul Joshua Castellano, după ce a fost audiat în dosarul deschis în urma incendiului de sâmbătă.

Întrebat în legătură cu documentele de autorizare, el a explicat că exista în curs o procedură de avizare.

„Nu are cum să nu aibă avize, era aviz în procedură normală de a obține autorizație. Locația are un proces de autorizare pentru ISU, pentru că după ce s-a întâmplat cu Colectiv s-au făcut niște schimbări. În momentul când nu ai o locație mică, ai o locație destul de mare, de 5.000 de metri pătrați, trebuie să fie refăcută toate lucrarea, cu avizarea respectivă, cu aprobarea până la sfârșitul 30 iunie 2017, pentru asta noi eram în regulă pentru funcționare”, a precizat proprietarul clubului Bamboo.