Peste 270 de locuri de muncă vacante în Ilfov

Baţi din ușă în ușă în căutarea unui loc de muncă, dar nimeni nu‑ţi oferă ­niciun post? Grăbește-te să‑ţi de­pui dosarul la Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Mun­că a Judeţului Ilfov și‑ţi vei găsi mai ușor locul de muncă potrivit. Agenţii economici caută să angajeze în această perioadă, peste 270 de șomeri.

23 de posturi pentru necalificaţi
Nu mai puţin de 276 de locuri de muncă sunt disponibile în luna martie la nivelul judeţului Ilfov. Dar, vei avea șanse să ocupi unul dintre aceste posturi numai dacă vei fi înregistrat în baza de date a agenţiei. Reţine! La mare căutare sunt șomerii specializaţi în comerţ, vânzări, croitorie, șoferie și farmacie. Așa­dar, agenţii econo­mici vor să angajeze în aceste zile 10 agenţi vânzări, 28 de reprezentanţi comercial, 2 operatori devize, 3 funcţionari administrativ, 10 revizori tehnic vagoane, 1 frizer, 2 cosmeticiene, 3 lăcătuși în confecţii metalice, 2 casiere, 2 sudori, 1 brutar, 6 croitori, 21 de meca­nici de locomotivă, 2 șoferi de autoturisme etc.
Nu-ţi face griji dacă nu ai o calificare. Patronii caută și 23 de muncitori necalificaţi pen­tru ambalarea pro­duse­lor solide și semisolide.
Mai multe in­for­­­maţii cu privire la posturile vacante le poţi obţine chiar de la reprezentanţii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov cu se­diul în Str. Ruginoasa Nr. 4, sector 4, București; Telefon: (021) 332.37.08 / (021) 330.20.14.