Un must have al oricărei garderobe este cu siguranță-tricoul alb. Acesta este o piesă vestimentară  versatilă care, transformă oricând o ținută simplă  într-una de efect, dacă este corect accesorizată.

Cele mai cunoscute tipuri de tricouri albe, pe care orice femeie trebuie să le aibă în garderobă sunt:

1.Tricoul cu decolteu V

Acest tip de tricou este ideal pentru ţinutele universale în care să-ţi evidenţiezi linia gâtului, dar mai ales care să ofere un aspect alungit. Alege să-l porţi alături de un colier delicat şi un trench sau un blazer masculin.

tricou decolteu v

2.Tricoul oversize

Indiferent că este un tricou “furat” din garderoba masculină sau nu, tricourile oversize oferă un aspect adolescentin şi rebel. O pereche de jeanşi largi sau boyfriend şi o geantă sau un rucsac colorat te vor ajuta să obţii o ţinută simplă şi de efect.

tricou oversize

3.Tricoul la baza gâtului

În general, tricourile la baza gâtului sunt un model clasic şi simplu de purtat care se potriveşte oricărui stil pe care-ţi doreşti să-l adopţi. Bineînţeles, acestea pot fi purtate într-o manieră casual alături de o pereche de jeanşi şi sneakerşi sau alături de o pereche de pantaloni conici şi sandale feminine pentru o ţinută chic şi minimalistă.

tricou la baza gatului

4.Tricoul de lungi dimensiuni

Alături de un tricou de lungi dimensiuni poţi jongla cu uşurinţă cu proporţiile, dar mai ales, poţi alege să-l porţi alături de o pereche de leggings sau o jachetă. De asemenea, o pereche de botine cu toc înalt şi un clutch vor oferi un aspect ultra feminin.

tricou de lungi dimensiuni

5.Tricoul mulat

Tricourile mulate oferă un look curat, dar mai ales, oferă posibilitatea de putea fi purtat alături de o fustă sau o pereche de pantaloni cu talie înaltă  şi o jachetă din piele.

tricou mulat

foto:one