De fiecare dată când te cuprinde tristețea e bine să ai la tine o piatră prețioasă sau semiprețioasă. Iată câteva pietre care îți alungă depresia, te echilibrează emoțional, îți dau mai multă încredere în tine și îți oferă o viziune a lucrurilor mult mai pozitivă.

Ochiul de tigru – îți spo­rește claritatea gândirii, flexibilitatea și îți conferă sentimentul de unicitate. Este ideal să-l porți mai ales dacă ai emoții în ceea ce privește o afacere pe care ai începu­t-o sau pe care o ai în proiect.  

Ochiul de pisică – îți oferă energie și bună dispoziție. E bine să-l ai la tine când pleci într-o călătorie pentru că te protejează de accidente. Ochiul de pisică e piatra noro­cului, așa că nu ezita să o ai când îți încerci norocul la orice joc ce ți-ar putea aduce câștiguri financiare.

Ochiul de șoim – îți con­feră mai multă tinerețe și te ajută să-ți descoperi abilitățile și să ți le dezvolți. Mai mult, este piatra cea mai potrivită pentru a adopta un stil de viață sănătos și o dietă corespunzătoare.