Dacă faci naveta între localităţi sau pur și simplu, te deplasezi cu trenul spre destinaţia de vacanţă, e bine să știi că Societatea Naţio­nală de Transport Feroviar de Călători face reduceri semnificative de preţuri la bilete, în acest sezon. Trebuie doar să le cumperi online.
Până la 30 iunie vei beneficia de o reducere de 5% la preţul biletului de tren, dacă îl vei cumpăra cu cardul accesând site-ul
www.cfrcalatori.ro. Pe lângă această re-ducere, societatea te scutește de la plata a încă 5% din costul total al tichetului, dacă îl plătești cu un card tip MasterCard sau Maestro. Concret, vei beneficia de o redu-cere de maximum 600 de lei pe tranzacţie. Potrivit companiei, reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitentă, se aplică tarifului special de online și se cumulează cu alte discounturi suplimentare, precum cele acordate studenţilor sau elevilor sau cele pentru biletele dus/întors etc. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi pe site, să alegi destinaţia și să selectezi modalitatea de plată online, cu cardul. După finalizarea tranzacţiei vei primi pe mail biletul de călăto-rie, în varianta electronică. Și nu e nevoie să te deplasezi până la ghișeul gării să intri în posesia tichetului. Tipărirea biletului nu este obligatorie, deoarece, în calitate de călător vei fi identificat în tren doar pe baza cărţii de identitate și a ID-ului de bilet.
Pentru informaţii suplimentare cu privire la modul de achiziţionare a biletului poţi accesa site-ul instituţiei. (Ionela C.)