Prima Bursă a Locurilor de Muncă în domeniul feroviar din România va avea loc pe data de 24 mai, în intervalul orar 11:00-16:00, în cadrul ediţiei a IX-a a evenimentului INFRATRANS şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Târgul va avea loc în Salonul Regal (Gara de Nord), iar accesul la Bursa Locurilor de Muncă şi la expoziţie se face pe baza înregistrării gratuite pe www.infratrans.ro.

Asociatia Inginerilor Feroviari din Romania si Club Feroviar organizeaza a IX-a editie a INFRATRANS desfasurata in perioada 23-24 mai, in statia CFR Bucuresti Nord, sub inaltul patronaj al Ministerului Transporturilor, cu sprijinul: CFR SA, CFR Calatori, CFR Marfa, Metrorex, AFER si CENAFER.

INFRATRANS este un eveniment business-to-business structurat in jurul expozitiei dedicate transportului feroviar, administratorilor de cale ferata, furnizorilor de echipamente si componente, operatorilor de transport feroviar public.

In cadrul evenimentului se va organiza, pentru prima data in Romania, Bursa locurilor de munca – Targ de joburi si cariera in domeniul feroviar.

Prin organizarea Bursei Locurilor de Munca se urmareste atragerea resursei umane catre sectorul de transport feroviar, cu toate elementele sale importante: infrastructura, mentenanta, transport de marfa si calatori, material rulant, instalatii si electrificare.

Cei interesati de o cariera in domeniul feroviar vor avea posibilitatea de a cunoaste direct oferta de locuri de munca, de a fi recrutati si selectati personal in vederea ocuparii posturilor vacante din cadrul companiilor participante la eveniment.

Bursa Locurilor de Munca in domeniul Feroviar se adreseaza tuturor persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca sau celor care doresc sa se reorienteze profesional spre ocupatii cu posibilitati de mentinere a raportului de munca pe termen mediu si lung. Se urmareste astfel cresterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de munca, existand posibilitatea interactiunii directe dintre angajator si solicitant.