250 de șomeri din București și din Ilfov vor beneficia de cursuri gratuite de antreprenoriat, în cadrul unui proiect lansat de Centrul Român pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii – CRIMM.

Proiectul ”Flexibilitate, inovare și inițiativă antreprenorială pentru șomerii din regiunea București-Ilfov – Fii As!” se adresează șomerilor cu vârsta între 16 și 64 de ani și are ca principal scop îmbunătățirea capacităților antreprenoriale ale persoanelor fără un loc de muncă, dar și reducerea șomajului pe termen lung.

O parte din cei 250 de șomeri care vor beneficia de cursuri gratuite de antreprenoriat, în funcție de rezultatele obținute, vor putea urma, tot gratuit, și cursuri de formare acreditate în domeniul ”E-business”, dar și de consultanță personalizată pentru administrarea unei afaceri on-line.

Proiectul este realizat în parteneriat cu Instituto de Formacion Integral – SLU, companie care furnizează servicii în domeniul resurselor umane și gestiunii de proiecte, specializată în formarea profesională în vederea creșterii ocupării forței de muncă, consultanței și proiectelor, implicată în ultimii trei ani în peste 50 de proiecte derulate la nivel european.