Fundașul Florin Ilie și mijlocașul ofensiv Adrian Cristea sunt ultimele două achiziții ale Concordiei Chiajna pentru acest sezon.

Florin Ilie (foto) revine la Chiajna de la Poli Timișoara, fotbalistul jucând la Concordia, împrumutat, în urmă cu un sezon. 

Marea surpriză a toamnei este legitimarea lui Adrian Cristea, care a declarat, în cadrul conferinţei de presă în care a fost prezentat oficial la Concordia Chiajna, că vrea să răsplătească prin evoluţii bune șansa pe care conducerea și antrenorii grupării ilfovene i-au oferit-o. „A fost greu pentru mine, pentru că niciun club nu se aruncă la un jucător care nu a evoluat de șase luni, sau mai mult. Mi-a fost greu, pentru că m-am antrenat singur, dar acum mă bucur că sunt aici. Mulţumesc clubului Concordia pentru această șansă, pentru că nu am mai jucat de luni bune. Sper să îi răsplătesc pentru asta. Eu am venit să ajut Concordia să rămână în Liga I, iar Concordia mă ajută pe mine să reintru în circuit. Este un ajutor reciproc. Mai am nevoie de pregătire, dar cred că în maximum două săptămâni voi fi la capacitate bună de joc. Antrenorul mi-a spus că am toată susţinerea lui și că mă va ajuta să ajung la un nivel fizic bun“, a spus Cristea.

Fotbalistul care în toamna anului trecut evolua cu Steaua în Liga Campionilor nu consideră că transferul la Chiajna este un pas înapoi. „Eu sunt același, chiar dacă anul trecut eram la Steaua, iar acum sunt la Chiajna. Nu e nicio schimbare, niciun pas înapoi pentru mine. Am luat-o poate de la zero, dar nu e nicio problemă din partea mea, am venit să dau tot ce am mai bun. Ar fi păcat ca o echipă ca cea din Chiajna, care oferă asemenea condiţii de pregătire și financiare, să nu rămână în Liga I“, a precizat el.

Adrian Cristea a explicat că plecarea sa de la Steaua a fost cauzată de anumite persoane din club, pe care însă a refuzat să le nominalizeze. „Nu am rămas la Steaua, și nu am jucat atât de mult, din cauza altor factori, nu cei sportivi. Au fost alţi oameni care nu m-au vrut, nu e vorba de Laurenţiu Regehcampf, alţi oameni, nu mai contează acum. Degeaba mai vorbim“, a afirmat el.

În acest moment, la Chiaj­na joacă Florin Matache, Vasile Maftei, Florin Lovin, Adrian Cristea, Marius Pena, cu toții foști jucători importanți ai unor foste campioane. 

 

Liga I-a, etapa a VII-a: FC Brașov-Concordia Chiajna 4-1, Viitorul Voluntari-Ceahlăul 2-0

Liga a II-a, seria I-a, etapa a III-a: CS Balotești–ACS Berceni 3-3, Gloria Buzău–FC Voluntari 1-0.

Liga a III-a, seria a II-a, etapa a III-a: CS Tunari–Viitorul Axintele 2-3, Înainte Modelu–Voinţa Snagov 4-0, Viitorul Domnești–Dinamo II București 1-2

Liga a III-a, seria a II-a, etapa a III-a: Inter Clinceni–SCM Argeșul Pitești 2-2, Urban Titu–FCM Târgoviște 0-0, ACS Podari–CS Afumaţi 1-4, CS Ștefănești–Concordia II Chiajna 1-1