Toată luna ianuarie, clienții beneficiază de reduceri de până la 70%, la articole vestimentare, produse de înfrumuseţare, jucării și călătorii la Veranda Mall, centrul comercial situat vis-a-vis de Piața Obor.

De exemplu, brandul francez TATI, al cărui singur magazin din România se află în Veranda Mall, oferă reduceri de până la 60%, la articole din categorii diferite, de la haine pentru întreaga familie și produse de înfrumusețare la articole și decorațiuni pentru casă.

Cei care doresc să îşi completeze ţinuta cu articole din colecția toamnă-iarnă pot profita de promoţiile din magazinele C&A, LC Waikiki şi H&M, unde găsesc haine şi accesorii reduse cu până la 50%. Jolidon a scăzut preţurile cu până la 70%.

La Deichmann, cel mai mare comerciant de încălţăminte cu amănuntul din Europa, la achiziționarea unui produs la promoţie, a doua pereche beneficiază de reducere de 50%. În plus, la două perechi de încălțăminte alese la preţ redus, a treia este gratis. De asemenea, la Salamander, vizitatorii pot profita de reducerile de până 40% valabile toată luna ianuarie.

Din zona de beauty și lifestyle, Profihairshop oferă 20% reducere la toate produsele din gama L’Oreal Professionnel (îngrijire, styling şi culoare), același discount este valabil şi în magazinul Gerovital pentru cosmeticele AslaVital. În același timp, brandul Nomasvello oferă 20% discount la Epilare Definitivă şi Rejuvenare Facială cu IPL.

Pentru copii, magazinul Noriel oferă reduceri de 50% la multe jucării.

În plus, Carrefour Veranda a inițiat un serviciu unic, disponibil doar pentru clienții vârstnici ai centrului comercial. Astfel, cei care au peste 60 de ani și locuiesc la 1,5 km distanță de Veranda Mall beneficiază de livrarea gratuită a cumpărăturilor acasă. În același timp, pensionarii care fac cumpărături de minimum 100 lei primesc cadou un voucher de cumpărături în valoare de 10 lei.