Te încântă să admiri diversitatea expresiilor plastice? Pictori, graficieni şi sculptori celebri din întreaga ţară, îşi expun cele mai noi lucrări, în cadrul unui vernisaj de excepţie şi te aşteaptă să retrăiţi împreună, momente de mare bucurie şi emoţie.

Galeria Artut devine, pentru o lună, un loc de lumină spirituală care va înălţa sufletele iubitorilor de artă şi de frumos. Lucrări impresionante care răspund celor mai rafinate aşteptări, vor transforma locaţia într-un adevărat univers cultural-artistic.

“Venim în întâmpinarea publicului pasionat cu o expoziţie de pictură, grafică, sculptură şi artă decorativă pentru toate gusturile. Le-am pregătit o combinaţie de stiluri, de la clasic spre modern abstract în cadrul căreia expun Cîrstina De La StudinaRaluca Ioana EnăchescuGeorge Costea, RomennoViorica TeodorescuKavalerra, Dan LorintzCostel PăunValentina Ionescu Florentina Bazgan Mihail Patulea Elian Băcilă Vergil Cojocaru, Cecilia Găinaru, Elena Dumitrescu, Neluţa Stoicuţ, Alexandra Ciric, Carmen Florian şi Paula Slivinschi”, ne-a spus Alina Bîrnea, organizatorul expoziţiei.

Vernisajul are loc în data de 18 februarie, ora18.00. Expoziţia va putea fi vizitată până pe 17 martie când se va închide cu un eveniment festiv şi o licitaţie a lucrărilor.

Programul de vizitare este zilnic, în intervalul 11.00-19.00. Evenimentul se va încheia cu un recital susţinut de cunoscutul folkist Cristi Luca”.