Vreți să vă pregătiți sufletul pentru un nou început? La cumpăna dintre ani, când cugetați ca anul care vine să vă aducă sănătate, multe realizări și împlinirea tuturor dorințelor, alăturați-vă familiei duhovnicești de la Parohia Săbăreni, din orașul Buftea, și înălțați  rugăciuni de mulțumire pentru anul care a trecut și de cerere pentru cel ce va urma! 

Preotul Florin Badea, parohul Bisericii Sfântul Ilie Tesviteanul, din cartierul Săbăreni, orașul Buftea, vă așteaptă să întâmpinați noul an uniți în rugăciune. “Pentru că în fiecare an ne-am bucurat de o prezență numeroasă, la cererea dumneavoastră, vom continua și în acest an tradiția. Vino alături de noi! Nici o trecere dintre ani nu poate fi mai înălțătoare decât Anul Nou alături de Hristos! Joi, 31 decembrie, începând cu orele 21.00, în curtea Bisericii Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul, din Săbăreni, vom începe cu o agapă creștină, masă a dragostei, împreună cu cei dragi, sub cupola unei familii mari care Îl are în centru pe Hristos. Jarul domol va perpeli orice bucate pe care credincioșii vor dori să le aducă. Această bucurie frățească va dura până la orele 23.30 când, la lumina candelelor și a lumânărilor, vom începe acatistul Sfântului Vasile cel Mare. La miezul nopții, când oamenii se vor bucura gălăgios, noi vom trage clopotele bisericii arătând că Biserica este acolo și se roagă pentru ei”, spune, cu bucurie, preotul Florin Badea, parohul Bisericii Sfântul Ilie Tesviteanul, din cartierul Săbăreni, orașul Buftea.

 

 Imediat după miezul nopții, preotul din altar împreună cu toți cei prezenți vor striga “Binecuvântat este Dumnezeul nostru!”. Evenimentul se va încheia la ora 01.00, după slujba de Te Deum. Toți locuitorii orașului Buftea care asistă la programul special al parohiei vor avea transportul gratuit către cartierele din care provin.