Romulus Cătălin Pantazi a fost numit subprefect al judeţului Ilfov, potrivit unei hotărâri aprobate pe 15 ianuarie a.c. de Executiv și publicată în Monitorul Oficial. Acesta îl înlocuieşte pe Ionel Florin Nae, numit în această funcţie la începutul anului trecut.

Romulus Cătălin Pantazi va exercita, cu caracter temporar, prin detaşare, în condiţiile legii, funcţia de subprefect de Ilfov, oficialul depunând pe 17 ianuarie, jurământul de învestire în functie, în fața prefectului județului, Speranța Cliseru, a primarilor localităților ilfovene, dar și a șefilor serviciilor deconcentrate din județ. “Sunteți binevenit alături de noi. (…) Sunt convinsă că veți desfășura o activitate deosebită, având în vedere pregătirea profesională și experiența de care dispuneți”, a declarat Speranța Cliseru, după depunerea jurământului. La rândul său, Romulus Cătălin Pantazi a dat asigurări că își va desfășura activitatea pe principiile conlucrării, transparenței și comunicării, în beneficiul cetățenilor județului Ilfov.

Și nu în ultimul rând, prefectul Speranța Cliseru a mulțumit fostului subprefect pentru întreaga activitate desfășurată.