De ziua lor, copiii din Buftea

Surprizele s-au ținut lanț de 1 iunie pentru copiii din Buftea. Micuții au cântat, au dansat și s-au pozat cu personajele preferate din cele mai îndrăgite desene animate şi filme, în parcul din fața Primăriei. De ziua lor, dulciurile au fost la discreție iar distracția a atins cote maxime.

Marea întâlnire cu Mickey, Spiderman și Zorro 

La Buftea, Ziua Inter­na­țională a Copilului a fost celebrată într-o atmosferă de poveste, creată de primarul Gheorghe Pistol. Parcul din fața primăriei locale a fost transformat, pentru această zi specială, într-un superb orășel al copiilor. Un castel gonflabil i-a găzduit pe cei mici însetați de țopăială, iar un tobogan gonflabil le-a asigurat activități distractive de cățărare, alunecare puștilor care debordau de energie. Rând pe rând, au deslușit tainele numerelor de magie oferite de iluzioniști profesioniști. De departe însă, cel mai iubit și mai așteptat moment a fost Caravana Personajelor. Copiii, împreună cu părinții s-au întâlnit cu vestite personaje din desene animate şi din filme. Au făcut cunoștință, au cântat, s-au pozat, au discutat și s-au lăsat purtați pe ritmuri de dans cu Mickey Mouse și soția lui – Minnie, Spiderman, Zorro și clovnii veniți special să-i amuze și să-i distreze pe prichindei, de ziua lor. 

Împreună cu personajele, cei mici și cei mari deopotrivă, au format un trenuleț uman pe ritmuri de limbo dance. „De 1 iunie, le doresc tuturor copiilor un sincer și călduros La mulți ani!, să fie sănătoși, frumoși și să aibă rezultate bune la școală ca să-și asigure un viitor frumos. Și noi, Primăria Buftea, vom susține învățământul în localitate pentru că vreau să avem copii deștepți, realizați în viață”, ne-a spus primarul Gheorghe Pistol. Pe tot parcursul zilei, deliciile culinare, vata de zahăr, înghețata și popcornul au fost gratuite pentru toți copiii. Moderatorul evenimentului a fost îndrăgitul actor Emil Mitrache, alias Americanu’ din serialul La Bloc.