De la cititorii noștri din Buftea am primit pe adresa redacției o serie de scrisori, mesaje și întrebări adresate primarului Stoica. Pentru că la problemele pe care le-au ridicat de-a lungul timpului primarului Ion Stoica nu au primit răspunsuri, publicăm integral câteva dintre cele mai interesante.
Sperăm ca pentru tot ceea ce ai făcut, pentru toate nedreptăţile şi ilegalităţile comise (mutări de terenuri, puneri în posesie ilegale, delapidare, furt, licitaţii trucate, fals, uz de fals, asocierea cu infractorii) să plăteşti, primar corupt. Şi sper ca odată cu tine să plătească şi consilierii locali, cei care trebuiau să ne reprezinte pe noi, cetă-ţenii oraşului, nu interesele grupului tău. Sper ca DNA -ul să-şi facă treaba şi să te vedem acolo unde îţi este locul, la puşcărie. Ai toate voturile noastre să ajungi acolo, pe listele DNA-ului, unde toţi buftenii ar trebui să te voteze pentru încă două mandate.
B.D. Strada Independenţei, Buftea

Nu ar trebui să te voteze nimeni, nici un cetăţean. Pentru ce ai făcut, buftenii ar trebuii să te fluiere, să te huiduie, să te bată cu pietre, ca să-ţi fie ruşine să mai ieşi pe stradă. Noi am plătit impozite şi taxe, unii cu penalizări, că nu toţi avem posibilitatea să achitam dările la termen, iar tu ţi-ai însuşit (furat) din banul public, adică din taxele noastre şi pe banii noştri ţi-ai făcut avere. Se vorbeşte prin oraş că ai pus deoparte  peste 10 milioane euro în patru ani de mandat şi de acolo de sus, de pe sca-unul tău de primar unde noi te-am pus pentru 4 ani, ne-ai batjocorit, ne-ai păcălit, ne ai ţinut pe la uşi, ne-ai râs în nas, ne-ai mințit, minți pe toată lumea tot ce e în jurul tău…faci pe victima și calci pe cadavre zâmbind în colțul gurii, apoi barfești și râzi de cei pe care i-ai păcălit….amuzându-te cu prietenii tăi.
A venit timpul să dai socoteală şi să rămâi fără scaunul de care te-ai lipit. Am văzut de ce ești în stare şi ca vice şi ca primar. Nu ne mai prosteşti. Ne-a ajuns. Ne ajunge. Nu te mai vrem primar!
Buftea

Stoica, care Stoica, cine este Ion Stoica? Acum vine şi chipurile întreabă lumea de sănătate, pentru că are nevoie de votul nostru. L-aţi văzut, v-a băgat în seamă în aceşti 4 ani de mandat? Şi-a pus paznici şi 4 rânduri de uşi ca să nu vedeţi cum fură şi cum cheltuieşte fără jenă banul public, să nu puteţi ajunge la el. Ăsta chiar ne crede proşti? Spune peste tot că mandatul lui a fost bun, că a făcut, că a dres… Atunci unde este canalizarea, unde este apa potabilă, unde sunt drumurile asfaltate piaţa publică la nivelul unui oraş, grădiniţele publice, măcar un cinematograf, casa de cultură funcțională, baza de agrement, un club al pensionarilor unde să poată şi vârstnicii să socializeze şi să se recreeze, atâtea zile cât or mai avea? Unde sunt fondurile europene pe care le-a tot vehiculat, că accesează, că vom face? Acum 4 ani a avut un program electoral stufos, furat şi ăla, cu multe promisiuni din care nu a realizat aproape nimic. După 4 ani oraşul este acelaşi, nu s-a făcut nimic în afara milioa-nelor de pavele, zeci de mii de metri pătraţi de pavele care faptic nu sunt, dar banii pe ele s-au dat, s-au încasat. Stoica a umplut oraşul de borduri, kilometri de borduri de beton la preţ de borduri de marmură. A împânzit Buftea de banci, sute de banci banale, la preţ de canapele din piele. Nu avem nimic, totul s-a furat, totul s-a dat contra şpăgii, totul s-a vândut preferenţial, apropiaţilor, sau celor care au oferit mai mult (exemplu: spaţiile cooperativei  Buftea, terenurile din pepiniera, licitațiile de lucrări), în funcţie de câtă şpagă a venit înapoi în buzunarul primarului şi conform intereselor avute de consilierii săi.
 Studio, Buftea

10 întrebări pentru candidatul Ion Stoica
Tot la redacție am primit și multe întrebări, întrebări ce erau adresate primarului Stoica. Buftenii ştiu că Stoica nu le ascultă dorinţele, de aceea buftenii întreabă prin intermediul nostru.


1. Cum poți să vii acum, în al 12-lea ceas, cât tupeu obraznic îţi trebuie ţie, primar corupt, să ceri votul buftenilor pentru încă 4 ani?
2. Cum poţi să te prezinţi în faţa alegătorilor cu o şleahtă de infractori băgaţi pe lista de consilier, ascunşi sub diferite titulaturi mincinoase şi să ai tupeul să-i minţi şi să le ceri din nou votul?
3. Cum să te foloseşti de numele unui partid ca PRM, care te-a dat afară şi care acum cică te susţine? Sau ai aranjat-o aici, local, cu vechii corupţi ai partidului?
4. Cum să faci acelaşi lucru cu filiala UNPR din Buftea, când ai fost dat afară după numai 2 luni, iar UNPR la nivel central este în alianţă cu USL?
5. Care sunt realizările ce au îmbunătăţit viaţa buftenilor în cei 4+4 ani de mandat?
6. Au adus aceşti ani de domnie Stoica ceva bun în viața cetăţenilor din Buftea?
7. E masa mai bogată, e buzunarul bufteanului mai plin?
8. În ultimii patru ani de mandat a fost vreodată consultată populaţia cu privire la ceea ce s-a făcut sau s-a vrut să se facă în oraş?
9. Cum ai reușit să faci averea de milioane de euro dintr-un salariu de 2.800 lei /luna?
10. Cum poți sa minti, fara macar sa ti se miste un muschi pe fata iar atunci cand esti prins sa negi cu nerusinare?