Stejarii Country Club organizează sâmbătă, 18 februarie și duminică, 5 martie, selecţiile municipale pentru Şcoala de Gimnastică Nadia Comăneci şi Şcoala de Înot Camelia Potec, ediţia 2017.

Programele sunt dedicate copiilor pasionaţi de sport, care doresc să învețe elementele de bază ale practicării gimnasticii sau înotului, sub îndrumarea unor profesioniști.

„Suntem fericiţi pentru că am ajuns deja la a treia ediţie a celor două programe, succesul înregistrat în cadrul ediţiilor anterioare confirmându-ne faptul că în România există mulţi copii cu potenţial, care trebuie sprijiniţi şi încurajaţi să îşi pună în valoare talentul”, a declarat Cosmin Hodor, Director Operaţional Stejarii Country Club.

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Gimnastică Nadia Comăneci: 18 februarie, 10:00

Sâmbătă, 18 februarie, începând cu ora 10:00, la Stejarii Country Club, are loc Selecţia Municipală pentru Şcoala de Gimnastică Nadia Comăneci. Adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 şi 7 ani, evenimentul are ca scop selectarea a 40 de copii, care vor beneficia de cursuri gratuite, la Stejarii Country Club, în perioada martie 2017 – februarie 2018, cu Laura Cristache, campioană mondială la gimnastică aerobică.

Selecţia se va desfăşura în prezenţa marii campioane Nadia Comăneci și a campioanelor olimpice Andreea Răducan și Sandra Izbaşa.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail gimnastica@stejariicountryclub.ro, până miercuri, 15 februarie, în limita a 100 de persoane.

Selecţia Municipală pentru Şcoala de Înot Camelia Potec: 5 martie, 10:00

Duminică, 5 martie, începând cu ora 10:00, la Stejarii Country Club, are loc Selecţia Municipală pentru Şcoala de Înot Camelia Potec. Adresat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7 şi 8 ani, evenimentul are ca scop selectarea a 45 de copii, care vor beneficia de cursuri gratuite, la Stejarii Country Club, în perioada martie – decembrie 2017, cu antrenori profesionişti. Selecţia se va desfăşura în prezenţa campioanei olimpice Camelia Potec.

Înscrierile se fac la adresa de e-mail inot@stejariicountryclub.ro până miercuri, 1 martie 2017, în limita a 200 de persoane.

Cum vă puteți înscrie copiii

Pentru înscrieri, părinţii trebuie să trimită la adresele de email mai sus menţionate următoarele informaţii: numele şi prenumele copilului, data naşterii, adresa, numele, prenumele, telefonul şi emailul părintelui / reprezentantului legal, adeverinţa medicală conform căreia copilul are voie să facă efort şi formularul de înscriere completat, disponibil pe site-ul www.stejariicountryclub.ro la sectiunea CSR sau la recepţia Stejarii Country Club.